Welness Behandeling

 

botolift (btl): is een product geïnspireerd door oosterse wijsheid en 21e-eeuwse kennis!

 

Het doel van deze behandeling is het ontspannen van de huid vooral het opthalmic gebied, d.w.z. de hoofdhuid, voorhoofd, neus en ogen. In de behandeling wordt gebruik gemaakt van een oriëntaalse accessoire: de guasa board(zie foto). Door te werken op de zenuw- en energiebanen die de optische/mimische spieren innerveren(prikkelen), kunnen deze samentrekken en samen met de werkstoffen uit de btl producten is het mogelijk om de mimische en oppervlakkige rimpeltjes te verzwakken, vooral die rond de ogen. Guasa is een bekende traditionele Chinese therapie bestaande uit acupressuur en massages, gebruik makend van de kracht van aanraking met de boards. Het beïnvloed de huid, de bloedsomloop en het zenuw- en lymfestelsel. Het stimuleert de circulatie en versterkt hierdoor het lichaam.

Botanic: producten die geformuleerd zijn rondom ingrediënten uit de plantenwereld. producten dus die ons verlangen naar puur natuur bevredigen.

 

het reinigende, geruststellende van de aarde en de stimulering en zuivering van algen uit de zee worden vermengd met planten- en bloemenextracten voor specifieke toepassingen.