Manicure

Kijkt u bij een eerste ontmoeting ook meteen naar iemands  handen? Uit uw handen is namelijk veel af te lezen. U hoeft geen handlezer te zijn om aan de handen te zien dat de aardappeleters harde werkers waren.

Misschien heeft u niet zo'n mooie handen als de meeste modellen, maar na een goede manicurebehandeling zullen uw handen er mooier en verzorgder uit gaan zien.

 

De behandeling
 

 

De nagels worden eerst gevijld in een mooie vorm en gewenste lengte.

Daarna worden de nagels en nagelriemen in een speciaal manicurebadje verweekt.Vervolgens wordt een nagelriemverweker op de nagelriemen aangebracht zodat deze gemakkelijker losgemaakt kunnen worden.

Deze verweker wordt weer goed afgespoeld en de handen zorgvuldig afgedroogd. Eventueel loszittende velletjes worden verwijderd.

Als afsluiting van de behandeling wordt een aangepast verzorgend nagelproduct aangebracht.

U kunt natuurlijk ook uw nagels vakkundig laten lakken in een van de vele kleuren die we in ons mavala-assortiment hebben. Dit zit echter niet standaard in de behandeling.

NAGELVERZORGING VOOR SCHOONHEID


Lang of kort, nagels moeten verzorgd zijn. Het is de “finishing touch” van uw uitstraling
en beoordeelt uw persoonlijkheid.

Om u te helpen uw nagels er zo fraai mogelijk uit te laten zien, doet MAVALA u enkele suggesties
om eventuele nagelproblemen op te lossen.AANVULLENDE HANDVERZORGENDE PRODUCTEN:SNEL DROGER VOOR NAGELLAK? MAVADRY: in flesje en sprayvorm verkrijgbaar.
Binnen enkele minuten is uw nagellak “touch dry”.
FOUTJE GEMAAKT MET NAGELS LAKKEN? CORRECTEUR: correctiestift, geschikt om foutjes te herstellen bij het lakken van de nagels.
NAGELS DIE LANGZAAM GROEIEN? MAVADERMA: doet de nagels sneller groeien.
OP JUISTE WIJZE VIJLEN? KARTONNEN NAGELVIJLEN: verpakt per 8 stuks, ook miniverpakking verkrijgbaar.
WITTE NAGELS? WIT NAGELPOTLOOD: aan te brengen onder de nagel, zodat de nagel witter wordt.
VERZORGDE NAGELRIEMEN? HOOFSTICK: kunststof combinatie stick om de nagelriemen in vorm te krijgen en tevens onder de nagel te kunnen komen. Ook verkrijgbaar in houten manicure stokjes.
EEN BADJE VOOR SCHONE NAGELS? MANICURE PILLEN: een verzachtend en zuiverend bad voor de nagels. Pil in lauw water oplossen.
REMOVER VOOR OP REIS? NAIL REMOVER PADS: in remover gedrenkte schijfjes om nagellak te verwijderen.

MAVALA MINI COLOUR NAGELLAK


INHOUD 5 ML.
MAVALA nagellak: een scala van 100 verschillende rood, bruin, oranje en pink tinten, te combineren met de kleding die u draagt. Het mini flesje is gemakkelijk mee te nemen op reis of in de handtas.
De MAVALA nagellak verdunner zorgt ervoor dat de nagellak op juist dikte blijft.